вівторок, 20 вересня 2016 р.

Анатолій Завгородній -
патріот, романтик і художник

В рамках тижня національно-патріотичного виховання у читальному залі гімназійного БІЦу відбулася зустріч шестикласників з відомою на Оріхівщині людиною Анатолієм Михайловичем Завгороднім.

У 1991 р. Анатолій Завгородній - член районного осередку УРП. Він був серед найактивніших патріотів, які вперше підняли жовто-блакитний стяг над нашим краєм. Автор герба  міста Оріхова.

З 1995 по 2002 р.р. Анатолій Михайлович працював вчителем образотворчого мистецтва у нашій гімназії. І сьогодні його картини прикрашають коридори  "Сузір'я". Нині  він науковий співробітник районного краєзнавчого музею.


Великий знавець історії України зробив для слухачів віртуальну подоріж в минуле нашого міста , розповів багато цікавих фактів , запросив відвідати нову експозицію у краєзнавчому музеї, присвячену героям АТО. Гість охоче відповів на усі запитання гімназистів.
 Любов до літератури та мистецтва, патріотичні переконання і романтична натура - все це невичерпне джерело творчої краси людини , яка охоче зустрічається з молоддю.
Живе слово патріота і художника діти сприймали зцікавістю і вдячністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар