понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Хай козацька мудрість воскреса щоднини

Всеукраїнська громадська організація "Сокіл" - українське патріотичне товариство, засноване ще у 1907 році у нижній Наддніпрянщині.


Упродовж тижня національно - патріотичного виховання "Хай у серці кожної людини живе любов до України" гімназисти зустрілися з активістами
Запорізького обласного осередку "Сокіл". Святослав, Поліна та Богдан розповіли присутнім про свої громадські справи: участь у волонтерському русі, в роботі вишкільно-оздоровчого
табору "Простір Сокола" на березі Азовського моря, в патріотичній ході до Дня української вишиванки, у велоквесті "Вкруту!" та багато інших цікавих заходів. 

За ініціативи осередку "Студентська Свобода " у 2015 році в Запоріжжі вийшла маленька, але дуже цінна книжечка "Вірш солдату". Це перше кишенькове видання , яке підняло бойовий дух наших земляків на передовій в зоні АТО. Нині готується друге видання збірки і наші гімназисти не були осторонь цієї справи. Вони напрвили свої патріотичні вірші на конкурсний відбір. На зустрічі з соколівцями Маланіна Ксенія (10-А клас) та Галушка Тетяна (9-Б клас)  прочитали власні поезії біля книжкової виставки "Хай козацька мудрість воскреса щоднини", бо 14 жовтня це особливий день, коли переплетені воєдино три свята - Покрови Присвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників України.  
                                                               
 Гості залишили свої контактні адреси і сфотографувалися на пам'ять з гімназистами. 
Випускники 11-А класу




























                                               Гімназисти 7-Б класу з гостями зустічі 

Немає коментарів:

Дописати коментар