понеділок, 14 травня 2018 р.

Портрет сучасного патріота

     Його створили учасники літературного конкурса "Дума про патріота", який ініціювала та організувала КЗ "Запорізька обласна бібліотека для юнацтва", а підтримали КЗ "Оріхівська районна бібліотека" та бібліотечно - інформаційний центр КЗ "Оріхівська гімназія №1 "Сузір'я".  Це перший захід у циклі конкурсів молодіжної творчості  "Будь патріотом !".
     Вікова категорія учасників 15 - 35 років, незалежно від расової, релігійної та соціальної приналежності. Від Оріхівщини свої творчі роботи відправили читачі БІЦу : Носенко Анна та Ситник Марина (10-А кл.), Галушка Тетяна (10-Б кл.) (вчитель Яремчук Н.І.) ,  Шкрьоба Анастасія (11-Б кл.) та Дибко Наталя (випускниця 2007 р.).
      10 травня 2018 року в Запоріжжі відбулося урочисте нагородження переможців.


      В номінації "Проза" друге місце посіла наша Анастасія Шкрьоба (вчитель Ярмак Анна Сергіївна), яка нагороджена дипломом та цінним подарунком.
      Всі учасники одержали подяки від організаторів. Конкурс "Дума про патріота" проводитиметься протягом 2018 - 2022 р.р. і запрошує до участі талановиту молодь, яка зможе розкрити ціннісну категорію патріотизму нового покоління ХХІ століття.


Наші щирі вітання  всім

 учасникам і переможцям !






Немає коментарів:

Дописати коментар