понеділок, 11 березня 2019 р.

"Стрімко світ  міняється - книг@ залишається"

Під таким гаслом розпочався тиждень дитячого читання у "Сузір'ї".
Зранку на другому поверсі читачів чекав святково оформлений стенд - вітання з "книжковими іменинами". Кожен мав змогу ознайомитися з планом заходів на тиждень
 з 11 по 15 березня 2019 року.
В читальному залі БІЦу організовані виставки - інсталяції:


"Книжкова веселка" та Хобі читача".

Свої роботи на ці виставки представили талановиті майстрині : Андрусіва Тетяна Валентинівна, Дибко Світлана Анатоліївна, Дибко Наталя Олександрівна, Клименко Ірина Володимирівна, Козубенко Світлана Юріївна та Ярмак Анна Сергіївна з родиною. 



 У цей день людно було в  літературній вітальні "Щоб бути успішним - читай !". Спочатку учні 4-5 класів завітали на презентацію рукописів запорізької письменниці Ольги Ліщук "Казки старої шовковиці". Діти зробили виставку своїх ілюстрацій до цих казок. Всього було представлено на суд автора 122 дитячих малюнка. Ольга Миколаївна подарувала до фонду БІЦу свою нову книгу "Борщик" разом з диском , записаних нею пісень. На зустрічі з читачами був і наш земляк, поет Михайло Буряк. Він прочитав свою поезію з нової книги "Небо на двох", яка вийшла до 80-річчя Запорізької області. На заході була присутня директор міської бібліотеки для дітей Дідок В.К. Вона з радістю вручила дипломи  переможцям обласного туру Всеукраїнського конкурсу ессе "Діти єднають Україну". Ними стали учні 4-В класу : Глущенко Степан, Єфіменко Емілія, Лебедь Аріана, Сотніков Архіп, Томурко Анна. А ще  Петров Глєб і Маруєв Олександр з 5-А класу, Крячко Ілля з 8-А класу та Хлєбнікова Олександра з 10-Б класу.



А ще письменники зустрілися з дев'ятикласниками, де читали свої ліричні твори, співали пісні під гітару. Особливо зворушливо звучали слова поеми "Калина" у виконанні автора  Ольги Ліщук. А читачі  9-А та 9-Б класів розповіли про свої враження від  їхніх книг, які вже є у фонді БІЦу.  Гостями заходів були учні 4-го та 9-го класів філії №5 КЗ "ОЗЗ СО "Сузір'я" .




Свято продовжується... 






Немає коментарів:

Дописати коментар