понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Гімназійна книжкова толока

              Осінні канікули, дощова погода, а читачі поспішали до читального залу гімназійного БІЦу на зустріч зі справжньою письменницею - Мариною Павленко. Її книгами зачитувалися, презентували на "Книгоманії", вивчали на уроках української літератури. 
             І ось Запорізька книжкова толока - 2017 об`єднала разом дорослих і дітей, читачів, видавців та письменників, всіх тих, хто читає книги, шанує рідне слово, поважає працю людей, які створюють друковані шедеври. Зустріч розпочалася з пісні "Гімн Книгоманії", яку виконала учениця 10-А класу, "Найкращий читач України- 2014" Носенко Анна. Разом з однокласником Ростиславом Колбасовим вони гідно виконали ролі ведучих гімназійної книжкової толоки. 


                Свої враження від прочитаних книг проінсценізували Мелешко Євгенія (7-А клас), Сулиз Дарина (7-В клас) та читачі - восьмикласники разом з учителем української мови та літератури Бондарєвою Н.В. 



              З особливою увагою слухали всі живе слово Марини Степанівни Павленко - сучасної української письменниці, художника, кандидата педагогічних наук, доцента, талановитого публіциста. Її мелодійна мова зачарувала присутніх. Дотепні жарти, молодіжні  сленги і простота висловлювань  не залишали байдужими нікого. Присутні не поглядали на годинника, не чекали закінчення зустрічі, а  хотіли подовше спілкуватися з такою чарівною жінкою. 


              Виконуюча обов`язки директора гімназії  Кудіна Наталя Степанівна подарувала гості записник та ручку з гімназійною атрибутикою,


    а голова бібліотечної ради Рябіченко Анастасія - цукерки з "Солодкої бібліотеки" та горіхи, як символ нашого міста в елегантній сумочці ручної роботи від випускниці Анни Жукової. 


             А далі була фотосесія... 
            Читачі, з придбанними книгами, брали автограф,  фотографувалися і ще довго ставили різні запитання улюбленній письменниці, яка зачарувала їхні серця. 




Читайте – тому що той, хто читає, має щасливу можливість побувати там, куди не читаючі люди ніколи не потраплять, навіть за великі гроші, аж доки не почнуть читати.

Немає коментарів:

Дописати коментар