четвер, 4 січня 2018 р.

Різдвяні зустрічі з читачами

      2017-й рік непомітно завершив своє коло, зима господарює в містах і селах... Здається весь білий світ завмер у передчутті моменту, коли нарешті заграють дзвони, заспівають янгольські хори, а дітвора озветься  гучними колядками та щедрівками.

     Пора зимових канікул для читачів нашого БІЦу - це особливий і казковий час відпочинку.


        Так, учні 4-А класу зібралися у тісному читацькому колі, щоб "поговорити ладком" та підвести підсумки читання книг за перший семестр. Кращі читачі та активісти класу були нагороджені новенькими календариками на 2018 рік, закладинками. Серед них Дяченко Єва та Кандиба Софія, Лагода Василіса та Маруєв Олександр, Молоткова Софія та Огієнко Дар'я.

       Завітали до БІЦу і читайлики - шестикласники Таран Андрій, Піхуля Валерія із сестрою - випускницею Ольгою, Козир Єлизавета та Лавренко Ніколь,  щоб весело і корисно провести час зимових канікул. Вони з цікавістю познайомилися з новою книгою Л. Керролл "Аліса в країні див". Це перше українське видання з доповненою реальністю. Тепер читачі мають змогу не тільки читати книгу, а й передивлятися ілюстрації як міні-мультики  за допомогою своїх мобільних телефонів.

        А ще дітвора відвідала майстер-клас по виготовленню чарівних світильників. Підготувала і провела його вчитель математики Дибко Світлана  Анатоліївна.
 

За допомогою солодкого  апельсину та свічки діти своїми руками створювали сувенір, який прикрасить святковий різдвяний стіл. Вогник саморобного виробу нехай буде осередком добра і злагоди у кожній оселі, де він запалає.


             Потім читачі повторювали колядки та щедрівки, щоб гарно привітати своїх рідних з  Різдвом Хрестовим, а за це одержували солодкі подарунки від господині книжкового храму.


          У 2018 році бібліотечно-інформаційний центр КЗ" Оріхівська гімназія №1"Сузір'я"
 і надалі буде залишатися для читачів надійним навігатором у відкритому морі сучасної та класичної літератури, у безмежному просторі інформаційних джерел.

Немає коментарів:

Дописати коментар