понеділок, 12 березня 2018 р.

Книжковий світ, то особливий світ.
Він, як магніт, притягує до себе.

    Під таким девізом розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання в КЗ "Оріхівська гімназія №1 "Сузір'я". Традиційні весняні "книжкові іменини"відзначають всі:
письменники і поети, читачі і бібліотекарі, всі, хто любить, шанує і береже книгу.



В залах БІЦу були організовані незвичайні виставки. Особливу увагу до себе привертали вироби з виставок "Хобі читача".
 Світлана Анатоліївна Дибко, вчитель математики, розкрила свій талант художника - аматора.


Короєд Сергій Петрович, за фахом вчитель біології і географії, захоплюється художнім
 різьбярством.


 Ганнібал Анна Павлівна, випускниця 1998 року, нині лікар - анестезіолог, вразила всіх відвідувачів своєю вишивкою та декоративним розписом шкіряних виробів.


А ще в перший день тижня до читачів БІЦу з'їхалися гості - письменники та артисти розмовного жанру. Учні 10 - 11 класів познайомилися з новими творами Михайла Буряка, прослухали музичні композиції у виконанні Ольги Ліщук.
Гімназистів 7-8 класів розсмішили гуморески  прочитані  членами  Всеукраїнської асоціації гумористів та сатириків "Весела Січ" ім. Петра Ребра Тамілою Дейнегою та Артемом Чижом.
А читачі 4-5 класів зібралися в читальному залі БІЦу, щоб познайомитися з творчістю Наталії Літош, яка має багатогранну поетичну скарбницю.  До неї входять вірші патріотичної тематики, пейзажна лірика, дитячі загадки.
Всі гості були вражені теплим спілкуванням з дітворою та молоддю гімназії і залишили щирі записи у "Книзі відгуків" з надією на нові зустрічі.





Немає коментарів:

Дописати коментар