пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Розвиток читацьких інтересів школярів
засобами сучасних форм бібліотечної роботи

     Це тема майстер - класу, який був організований методистом ЗОІППО Крижко Л.В. для шкільних бібліотекарів Запорізької області і проведений в Енергодарській ЗОШ №7
 І - ІІІ ступенів. Тренером його була Немашкало Людмила Миколаївна - завідувач шкільною бібліотекою, переможець виставки "Освіта Запорізького краю - 2018" в номінації "Бібліотеки в умовах суспільства знань та реформування освіти".


 Перше моє враження - це велич території для читання  (688 кв. м) ! Бібліотека має малий зал для обслуговування читачів 1 - 4 класів, великий зал для користувачів 5 - 11 класів, медіатеку та книгосховище. Сучасні меблі, художнє оформлення книжкових виставок та виставок - інсталяцій, живі квіти - все це налаштовує читачів на цікаву  пізнавальну роботу.




Людмила Миколаївна ознайомила нас з досвідом роботи по залученню дітей до читання, провела практичні заняття з використанням інтерактивних завдань.



Екскурсія по навчальному закладі, теплий прийом і щире спілкування з колегами додали мені сил на здійснення нових творчих планів.



2 коментарі:

  1. Шановна Любов Іванівна, дякую Вам за активну участь у майстер-класі, організацію роботи "яблуневої" команди під час проведення практичних завдань, цікаві ідеї доповнення інтерактивними елементами кольорової виставки. Ще раз дякую за оригінальний подарунок-оберіг. Задоволена, що ця зустріч додала нам наснаги на подальший пошук змістовних і сучасних форм роботи з читачами щодо прищеплення їм любові до книги та читання. З задоволеням слідкуватиму за публікаціями Вашого блогу. З повагою.

    ВідповістиВидалити