вівторок, 5 квітня 2016 р.

Найкращі читачі Оріхівського району 



 Із книгою і словом поріднись,
Хай буде книга - твій насущний хліб.
То ж зачерпни із неї і напийся
Снаги, що в серці залишає слід.


Останній березневий день 2016 року зібрав найкращих читачів Оріхівщини в районній дитячій бібліотеці. Музика, дитяча метушня, святкові костюми літературних героїв - створювали гарний настрій і впевненість, що "книги справжня магія"!
 Учасниками від "Сузір'я" були Громей Олеся (7-Б кл.), Рябіченко Анастасія (7-А кл.) та Петрова Крістіна (6-Б кл.) з партнером Дерновим Лукою (8-Б кл.).
 Приємно, що цьогорік багато було бажаючих позмагатися за звання "Найкращий читач Оріхівського району" та яскраво, образно розповісти всім присутнім про улюблену книгу-ювіляра 2016 року. Зацікавити, заінтригувати, спонукати ровесників до читання книг.

 Районний тур Всеукраїнського конкурсу оцінювало незалежне і досвідчене жюрі на чолі з головою - начальником районного відділу культури та туризму Качур Оленою Дмитрівною.

Після активної презентації буктрейлерів та інтелектуальної  роботи над  літературною вікториною жюрі оголосило переможців. Заохочувальний приз за виступ та за кращий читацький щоденник  одержала "Найкращий читач України -2015" - Громей Олеся. ІІ-е місце в номінації "семикласник" посіла Рябіченко Анастасія .
 Звання переможців ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія -2016" здобули ,в номінації "шестикласник" - Петрова Крістіна з гімназії №1 "Сузір'я", а в номінації "семикласник" - Каліновська Дар'я з Димитрівської ЗОШ І-ІІІ ступеня.


Бажаємо дівчатам нових перемог на обласному рівні у квітні місяці.

Немає коментарів:

Дописати коментар